DEMO-Team

DEMO-Team

Promoten van de Cheersport


De cheerleaders van Partisans Athletics zijn van start gegaan met een demonstratie team! Het demoteam is ontstaan om op verschillende evenementen in heel Nederland de Cheersport te promoten. Wedstrijden, zoals het NK Cheerleading, is daar een onderdeel van, maar denk ook aan Open Dagen, toernooien, koopzondagen, bedrijfsopeningen, intochten, braderiën en vele andere evenementen waar (familie)entertainment niet zou misstaan, zorgen cheerleaders voor een vrolijke, bijzondere omlijsting. En dat met een Amerikaans tintje! Denk aan (op-maat-gemaakte) yells, ingewikkelde piramides, opzwepende dansmoves en vliegende dames; een spectaculair optreden is waar wij helemaal in thuis zijn.

 

1 Team, 1 taak!

Door de samenwerking tussen onze kleinste en grootste cheerleaders, kan iedereen veel van elkaar leren. Het demoteam bestaat dan ook uit alle leden van Partisans Athletics; van klein naar groot. In de cheersport is samenwerken super belangrijk. Dit leren wij onze leden maar dragen wij ook zeker uit in alle andere vormen; dus ook in een prettige samenwerking met u naar een topevenement. 

 

Neem contact op

Wilt u ons cheer demoteam graag inzetten om op uw speciale dag het plezier te vergroten? Neem dan eens contact met ons op via info@cheerleadersboxmeer.nl om de mogelijkheden te bespreken. Zorg dat uw aanvraag op tijd bij ons binnenkomt; zodat we een spetterend optreden tot in de puntjes kunnen voorbereiden. 

We zijn weer begonnen met trainingen in de buitenlucht achter op het veld bij het Elzendaalcollege. Met in achtneming van de RIVM-richtlijnen is iedereen welkom om te komen proeven van Cheerleading. Stuur een mailtje naar info@cheerleadersboxmeer.nl om je aan te melden.